Èxit de participació a la 3ª Caminada de Primavera a Mas Bové i a Sant Ramon

Constantí va viure diumenge la III edició de la Caminada de Primavera, una cita que va comptar amb gran èxit d'assistència amb més de tres-centes persones que van participar del dinar de germanor celebrat a l’ermita de Sant Ramon.

La sortida de la caminada es va fer del Parc de la Muralla i durant el trajecte es va fer visita a les instal·lacions de l’IRTA a Mas Bové, on els tècnics del centre van fer una explicació del seu funcionament. El guia cultural, Ferran Marín, com és habitual va fer les explicacions de tots els elements del patrimoni cultural que s’anaven trobant pel camí com Mas Bové, La Creu de Salom, el Mas de l’Apegalós, el Mas de Sant Ramon o la mateixa ermita de Sant Ramon, on es va fer el dinar de germanor.


En acabar el dinar, ja a la tarda, es van realitzar diverses actuacions a càrrec de la coral de l'Associació Aprodisca, un recital poètic per part de l'Associació Literària de Constantí, i un taller de danses del món, a càrrec del Ball de Cercavila de la Societat El Casino de Constantí. 

Font: Ràdio Constantí
Veure artícle: La Ciutat, diari digital